Xsantos Tatili | Xsantos Gezisi | Xsantos Hakkında | Villa Kılavuzu Xsantos Tatili

Xanthos Ve Kiralık Villa

 

            Antik kent özelliği ile yüzyıllar boyu, birçok medeniyete beşiklik etmiş Xanthos hakkında tarihi bilgi mevcuttur. Antik kent, Kınık köyü yakınlarındadır. Fethiye merkeze 46 kilometre uzaklıkta olan bu antik kent, Likya medeniyetinin en büyük kentlerinden biriydi. Persler M.Ö 545 yılında burayı işgal etmiştir. M.Ö 645 yılında tamamen yanan Xanthos hakkında elde edilen son bilgilere göre, yangın sonrası şehir tekrar inşa edilmiştir.

 

            M.Ö II. Yüzyılda Likya Birliğinin başkenti olan kent, sırasıyla Roma ve Bizanslıların egemenliğine girmiştir. Arap akınlarına kadar Bizanslarda kalan bu kentte, yukarıda bahsettiğimiz bütün medeniyetlerin izlerini taşımaktadır. 1988 yılında Dünya Miras Listesine alınmıştır (UNESCO).

 

 Lüks Villa Seçenekleriyle Hizmetinizdeyiz

 

            Fethiye Kınık bölgesinde bulunan bu tarihi yerleri, tatile gelen birçok turist, rehber hizmetleri kategorisinde gezmeye gelmektedir. Tatilcilerin en çok tercih ettiği seçenekler içerisinde yer alan bu antik kent, kira usulü ile tatilcilere verdiğimiz villalara yakındır. Xanthos hakkında görsel olarak bilgi edinmek isteyenler, turistik gezi kategorisindeki buraları ziyaret edebilirler. Kiralık villa seçeneklerimiz birinci sınıftır. Kiralık tercihleriyle istediğiniz görsel özelliklerinin yanı sıra, havuz, jakuzi, çift tuvalet, banyo, ortopedik yatak, teras, balkon ve kamelya kategorisinde birçok olanağı sizler için bir araya getiriyoruz. İndirimli seçenekleriyle büyük ilgi gören villalarımız, istediğiniz kaliteli ve etkili hizmet anlayışı özelliklerine sahiptir.

 

            Merkeze ve antik kent kalıntılarına yakın olan lüks mekanlarımızla, tatilin mükemmelliğini yaşayabilirsiniz. Sosyal aktivite kategorisindeki bütün merkezler, villalarımıza yakındır. Aracınızla kolaylıkla ulaşım işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Teknik özellikleriyle profesyonel yapı özelliklerine sahip bu mekanlarda, alt yapı sorunu yoktur. Elektrik ve su tesisatı gibi bütün konularda profesyonel çözüm teknikleri tercih edilmiştir. Tatil dünyasının en renkli seçeneklerini sizler için bir araya getiren şirketimizle, ailece tatilin keyfini sürebilirsiniz.

 

 Bütün Bir Yılın Stresini Atabilirsiniz

 

            Korunaklı yanı muhafazakar villa tercihlerinde, havuzların kenar kısımları kapalıdır. Villa terası ve balkonu gözlerden uzaktır. Tamamen muhafazakar özelliklerle imar edilmiştir. Balayına özel seçeneklerimiz ise lüks özellikleriyle göz doldurmaktadır. Jakuzi seçenekleriyle, sıcak sulu çift banyo tercihleriyle, sorunsuz bir tatil sizleri beklemektedir. Kalabalık aile seçeneklerine özel çift tuvalet, rahat bir tatil için tasarlanmıştır.

 

            Şehir hayatında beton apartmanların içinde stresli bir kış geçiren, bizim için çok özel olan engelli yakınlarınız için en iyi villa seçeneklerini sizler için bir araya getirdik. Onlara özel tuvalet ve banyo seçenekleri, özel havuz seçenekleri, sorunsuz bir şekilde bir araya getirilmiştir. Kedi ve köpek besleyenler için de seçeneklerimiz bulunmaktadır. Tatile gideceğinizde emanet edeceğiniz bir yer yoksa veya yanınızda bu minik dostlarınızı getirmek istiyorsanız, evcil hayvan izinli tercihlerimizi değerlendirebilirsiniz. Tatil dünyasının en renkli seçeneklerini sizler için bir araya getiren firmamız, denize yakın olan ve plaj keyfini yaşamak isteyenler için özel seçenekler hazırlamıştır.

 

            Deniz manzaralı villa seçenekleri, dağ manzaralı seçenekler ve ormanın mükemmel yeşiliyle yoğrulmuş seçenekler, kataloğumuzun en önemli seçenekleri içerisinde yer almaktadır. Bahçede kamelya, terasta ve balkonda şemsiye seçenekleri, mükemmel manzaranın keyfini çıkarmanız için özel olarak tasarlanmıştır. Huzurlu bir tatil yaşamak isteyenler için bütün imkanları seferber eden firmamızla, tatili iple çekeceksiniz.

 

            Sınırsız havuz keyfi, size özel lüks mekan tercihi, gözlerden ırak güneşlenme imkanları, ruhunuzu arındıracak etkileyici özelliklere sahip manzara seçenekleri, sizler için tasarlanmıştır. Isınan havuzlar ve çocukların boyuna göre tasarlanmış güvenli havuzlar, seçeneklerde yerini almıştır. Tatil dünyasının mükemmel ve etkili seçeneklerini, rüya gibi tatil mekanlarıyla birleştiren firmamız, indirimli fiyat tercihleriyle, herkesin tatil yapmasına imkan tanımaktadır.

Xsantos Tatili Hakkında

Xsantos gezisi
Xsantos tatili
Xsantos hakkında
Xsantos kalıntıları
Xsantos antik kent
Xsantos villa kiralama
Xsantos kiralık villa
Hemen Paylaş
Hemen Ara!
WHATSAPP DESTEK
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Süreniz :
Konaklama Tutarı :
Elektrik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan Ödeme
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış