Saklıkent Tatili Saklıkent Tatili

Saklıkent'te Cennet Gibi Bir Doğa Tatili

 

            Her yıl yapılan tatil planlarınızı bu yıl Villa Kılavuzu önerisi ile yapabilirsiniz. Yıl boyunca çalışan ve hayatın temposundan yorulan vatandaşlar Yaz mevsimini fırsat bilerek tatil yapmaktadır. Tatil için genelde Akdeniz Bölgesi’nde bulunan doğa harikası yerler tercih edilir. Bunlardan biri sayılan ve yakın zamanda keşfedilmiş olan Saklıkent hakkında duyacağınız bilgiler, bu bölgeye olan merakınızı daha da artıracaktır. Bu sayede tatilinizi en güzel şekilde geçirmek için en doğru kararı verebileceksiniz.

 

 Doğanın Hediyesi Saklıkent Hakkında

 

            Doğanın gizli cennetlerinden biri olarak sayılan Saklıkent daha fazla gizli kalmamış ve yakın zamanda keşfedilmiştir. 15 km. uzunluğa sahip olan bir kanyon özelliğindeki Saklıkent’te ilgi çekici soğuk bir akarsu yer almaktadır. Milli Park ilan edilen Saklıkent kanyonu koruma altına alınmıştır. İki dağ arasında yer alan Saklıkent hakkında söylenebilecek çok şey vardır. Xsandos gibi tarihi kentlere yakınlığı ile dikkat çeken bu kanyona geldiğinizde birçok tarihi alanı da keşfetme şansı elde edebileceksiniz.

 

            Doğanın bahşettiği güzelliklerin ayrı bir yanını yansıtan Saklıkent hakkında tatilciler deneyimlerini paylaşmaktadır. Bu paylaşımlardan da anlaşıldığı üzere, Saklıkent kanyonu mutlaka görülmesi gereken yerler arasındadır. Saklıkent’e gelen tatilciler hem eşsiz bir doğa hem tertemiz bir hava hem de harika bir pist ile karşı karşıya kalmaktadır. Samimi bir ortam sunan beldede aileniz ile beraber unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz. Antalya’ya 45 km. mesafesi bulunan Saklıkent’te ulaşım son derece kolaydır. Yalnızca doğal güzelliğini yansıtmayan Saklıkent’te tarihi birçok nokta bulunmaktadır. İçerisinde keşfedilmiş olan 16 tane tarihi mağara vardır.

 

            Saklıkent’in tatil noktası olarak çok fazla tercih edilme nedenleri arasında farklı aktivitelere olanak tanıması yer almaktadır. Güzel bir yürüyüş yapabileceğiniz Saklıkent’te rafting sporuna dahil olabilirsiniz. Rafting sonunda çamur banyosu aktivitesi ile de keyifli anlar geçirebilirsiniz. Tatil planlarınızı birçok aktivitenin yapılabildiği ve doğal güzellikleri yansıtan Saklıkent için yapıyorsanız, konaklama tercihlerini de tatil öncesinde belirlemeniz gerekmektedir. Erken davranmanızın en önemli avantajlarından biri tatilinizin ekonomik olmasıdır.

 

            Saklıkent villalarında tatil yapmanın sunduğu ayrıcalıkları gören kişiler villa tatilinden vazgeçemezler. Dayalı-döşeli olarak verilen villalarda dilediğiniz gibi özgürce tatilinizi yapabilirsiniz. Kendinizi ev ortamında hissedecek ve sıcak bir ortamın verdiği huzuru bulacaksınız.

 

 Villa Tatili ve Saklıkent Villalarının Avantajları

 

            Tatil için hem yerli hem de yabancı turistlerin akınına uğrayan Saklıkent’te misafirlerin en iyi şekilde ağırlanabilmesi için konaklama seçeneklerine villa da eklenmiştir. Konforlu bir şekilde dizayn edilen villalar meşhur manzarayı kesintisiz görmektedir. Bu villalardan hangisini tercih ederseniz edin bu manzarayı görecek ve hayran kalacaksınız.

 

            Villa tatilinde her şey sizlerin isteklerine uygun olarak şekillenmektedir. Gizliliğe önem veren tatilciler için havuzu ve bahçesi korunaklı hale getirilen villalar sunulmaktadır. Bu villalar dışarıdan görünmediği için aileniz ile beraber rahat bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Tatilinde bütün sevdiklerini ve ailesini yanınızda görmek istiyorsanız, otellerde olduğu gibi sayısız oda tutmanıza gerek yok. Geniş aileler için hazırlanan geniş villalarda istediğiniz kişinin konaklayabileceği kadar yatak bulunmaktadır.

 

            Eğer yeni evlendiniz ve balayınızı unutulmaz kılmak için doğanın cenneti Saklıkent’te gelmek istiyorsanız, balayı villaları tam size göredir. Bütün villalarda salon, mutfak, banyo, tuvalet, klima, televizyon ve balkon gibi özellikler bulunmaktadır. Dışarıdan yemek yeme alışkanlığınız yok ise villanızdaki mutfakta kendi yemeğinizi yapabilirsiniz.

 

            Villa Kılavuzu olarak sizler için Antalya’nın incisi Saklıkent’te konaklama seçeneklerinden villa konaklama çeşitlerini ve avantajlarını sunduk. Huzurlu bir tatil ile unutamayacağınız anılar biriktirmek istiyorsanız, Saklıkent villalarını inceleyerek en doğru konaklama tercihinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Saklıkent Tatili

Saklıkent hakkınta
Saklıkentte tatil

kiralık villa

villa kiralama

muhafazakar villa

balayı villası

balayı tatili

Hemen Paylaş
Hemen Ara!
WHATSAPP DESTEK
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Süreniz :
Konaklama Tutarı :
Elektrik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan Ödeme
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış