Villa Tatili Neden Avantajlıdır? Villa Tatili Neden Avantajlıdır? 15/05/2018

Villa Tatili Diğer Tatillere Göre Neden Avantajlıdır?

Bütün yıl çalışan ve yorulan kişiler bu yorgunluğu atmak için güzel bir tatil planı yaparlar. İyi bir tatilin ilk koşulu, konforlu bir konaklama seçimi ile başlar. Eskiden beri konaklama denildiği zaman akıllara oteller gelir. Ancak son dönemlerde villa kiralama hizmetlerine olan talep bir hayli artmıştır. Villada konaklamanın ayrıcalıklarını fark eden tatilciler otel yerine villaları tercih etmektedir. Gözlerden uzak, sesiz ve sakin bir alanda tatil yapma fırsatı sunan villa tatilinin avantajları nelerdir? Neden villa tatili popüler olmuştur. Özgürlük arayan tatilcilere bu fırsatı sunan villalarda tatil yapmanı çeşitli ayrıcalıkları sizleri memnun edecektir.

Kendinize Ait Bir Evde Konforlu Tatil Fırsatı

Villa tatilinin avantajları nelerdir? denildiğinde ilk akla gelen ev konforunu sunmasıdır. Kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir ortam sunulan villalarda salon, mutfak, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Mutfak ile salon genelde Amerikan tarzı şeklinde bir arada tasarlanır.

Kendi yemeğinizi kendinizin yapabileceği mutfakta bütün mutfak gereçleri bulunmaktadır. Otellerde menüde sunulan yemeklerden yemek zorundasınız ve kendiniz yemek yapamazsınız. Ancak villa tatillerinde kendi mutfağınızda kendi yemeğinizi hijyenik bir şekilde yapabilirsiniz. Salonda keyif yapmanız için salona konforlu oturma grubu, televizyon ve klima eklenmiştir. Yemeğinizi yedikten sonra televizyon karşısında manzaraya karşı dinlenebilir ve günlük hayatınızdaki gibi zaman geçirebilirsiniz.

Villa içerisinde özel olarak çamaşır makinesi de yer almaktadır. Otellerde ücretli olarak yapabileceğiniz bu işlemleri villanızda konaklama ücretiniz dâhilinde yapabilirsiniz. Bu özellikleri ile villa tatilinde ev konforunu bulabileceksiniz.

Özel Havuzlarda Sadece Aileniz İle Serinleme Keyfi

Villada tatil yapmanın en güzel yanlarından biri de havuz keyfidir. Otellerde havuza giriş ve çıkış saatleri sınırlaması getirilmektedir. Çok kalabalık olduğu için havuza giriş saatlerinde yüzme keyfi yaşayamayabilirsiniz. Ancak villada durum tam tersidir. Villa içerisine eklenen özel havuz ve havuz terasında huzur dolu dakikalar geçirebilirsiniz. İstediğiniz saatlerde havuza giriş yapabilir ve yüzebilirsiniz. Ayrıca sadece aileniz ve arkadaşlarınız ile yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Muhafazakâr otellerde kadın ve erkek yüzme havuzları ayrıdır. Ancak villada sadece aileniz olduğu için tek havuzu hepiniz kullanabiliyorsunuz. Havuz terasına şezlong ve güneşlenme şemsiyesi eklenmektedir. Bu sayede dilediğiniz zaman güneşin zevkini yaşayabilirsiniz. Villalarda da muhafazakâr tatil villa seçenekleri mevcuttur. Gizliliğe önem veren aileler için havuz terası korunaklı hale getirilir ve dışarıdan bu alanın görülmesi engellenir. Bu sayede havuz keyfini dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz.

Otellerde ortak kullanım alanlarında istediğiniz gibi davranamazsınız ve rahat hissedemezsiniz. Ancak villada yalnızca aileniz olduğu için bahçesinde koşabilir, şakalaşabilir ve dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz. Bunun için bir kısıtlama bulunmamaktadır.

Ekonomik Avantajlar Sayesinde Mutlu Tatiller

Villada tatil yapmanın avantajları saymakla bitmiyor. Merak eden ve villa tatilinin avantajları nelerdir? diye soran kişiler, tatil planlarını bu sorunun cevabına göre yapmaktadır. Otelde tatil yapacağınız zaman erken rezervasyon dönemi dışında ekonomik konaklama fırsatı bulamazsınız. Ancak villada durum daha farklıdır.

Villa konaklamalarında daima indirimli fiyatlar uygulanmaktadır. Geniş aile ve arkadaş gruplarına da kiralanan villalarda daha uygun fiyata tatil yapabilirsiniz. Bazı otellerde yemek ücrete dâhil değildir ve oteldeki yemekler yüksek ücretler ile sunulmaktadır. Ancak villada kendi yemeğinizi yapma şansınız olduğu için en yakın markete giderek uygun alışverişinizi yapabilir yemeğinizi ucuza getirebilirsiniz.

Son dönemlerde oldukça popüler olan villa tatilinin birçok avantaj sunduğunu görüyorsunuz. Sizlerde yakın zamanda tatil yapmayı düşünüyorsanız, otellerde sıkıntılı bir tatil geçireceğinize ev konforunda hizmetler sunan villalarda huzur dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

Hemen Paylaş
Hemen Ara!
WHATSAPP DESTEK
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Süreniz :
Konaklama Tutarı :
Elektrik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan Ödeme
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış