Patara da Villa Tatili Patara da Villa Tatili

Patara'da Konforlu Ve Huzurlu Tatil Seçenekleri

 

            Sahil kasabalarının en özeli olan Patara, turizm cennetlerinden biridir. Likya Uygarlığına başkentlik yapmış olan Patara hakkında birçok şey söylenebilir. Tarihi geçmişi çok eskilere dayanan bu bölge sıra dışı manzarası ve el değmemiş özel plajları ile popülerdir.

 

            Günümüzde Antik şehir olarak plajı ile beraber koruma altına alınmış olan Patara hakkında ne söylesek azdır. Patara’da yeni dönemde çok özel bir Deniz Feneri keşfedilmiştir. Bu Deniz Fenerinin tarihte bilinen en eski fener olduğu iddia edilmektedir. Patara tatili planlayan tatilciler yalnızca doğa ve denize hayran kalmayacaklar. Patara hakkında geniş bilgiler sunan tarihi geçmişin izlerini de yakından görmüş olacaklar.

 

 Tarihin Doğal Güzellikler İle Beraber Yansıdığı Patara’da Tatil

 

            Tatil denildiği zaman ilk olarak akıllara Akdeniz’in incisi olan Antalya gelmektedir. Birçok özel ilçesi bulunan Antalya’nın en özel ilçesine bağlı Kaş’ta bulunan Patara köyü, kendine âşık eden güzelliği ile dikkat çekmektedir.

 

            Eski zamanlarda seracılıkla uğraşılan köyün güzelliği fark edilince, günümüzde en yoğun turizm etkinliklerinin görüldüğü bir yer olmuştur. Çevresinde bulunan kumsalların en ihtişamlısı olan Patara plajı 18 km. uzunluğa sahiptir. Kumu ince olan plajın denizi sığdır. Dünyanın en güzel plajı sayılan Patara plajında güneşlenmenin ve yüzmenin tadını en iyi şekilde çıkarabilirsiniz.

 

            Sessiz ve huzur veren bir doğa manzarası bulunan Patara’da, şehir hayatının yoğun gürültüsünden ve hareketliliğinde uzakta sakin ve mutlu bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Klasik Akdeniz mevsiminin görüldüğü köye hem yerli hem de yabancı turistler yoğun ilgi göstermektedir. Akdeniz Bölgesinin en temiz noktası olarak görülen Patara’da hayallerinizi kurduğunuz tatil planlarınızın üzerinde bir tatil ile karşı karşıya kalacaksınız. Çevre kirliliği nedir bilinmeye köyde hemen hemen yılın büyük bir bölümünde deniz keyfi yapılabilmektedir.

 

            Tarih ve deniz diyarı olarak anılan Patara’da tatil yaparken tarihe olan ilginizi artıracak eski kalıntılar ile karşı karşıya kalacaksınız. Hiç durmayan bir rüzgârının olması nedeni ile özellikle rüzgâr sörfü sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği bir bölgedir. Patara’ya tatil planı yapıyorsanız, konaklama ile ilgili tereddütleriniz asla olmasın.

 

 Patara’da Doğa İle İç İçe Villa Tatili Sizleri Bekliyor

 

            Patara’nın Antik Kent özelliğinden olsa gerek pek fazla otel yoktur. Bu nedenle yoğun turist akınının konaklama ihtiyacını karşılamak isteyen Patara halkı evlerini kiralama düşüncesi ile villa tatilinin popüler olmasını sağlamıştır.

 

            Villa tatilinin yaygınlaşması ile beraber artık herkes dayalı-döşeli bir villa hazırlayarak hem tatilcilerin ihtiyaçlarını karşılıyor hem de Patara’da turizmin gelişmesini sağlıyor. Villa tatilinin birçok avantajı bulunmaktadır. Patara, villa tatili için çok uygun bir bölgedir. Özellikle etkileyici bir doğa ve tarihi ile misafirlerini kendine hayran bırakmaktadır. Bu nedenle villalar köyün neresinde olursa olsun mutlaka çok güzel bir manzaraya sahiptir.

 

            Bu güzel ve özel köyde yılın tüm yorgunluğunu atmak, herkesten uzakta sessiz ve huzurlu bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey villa kiralamaktır. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde özel olarak tasarlanan villalarda keyifli bir tatil sizleri bekliyor. Villalar kişi sayısına ve tatil şeklinize göre değişik özelliklere sahiptir. Örneğin, kalabalık bir şekilde tatil yapmak istiyorsanız geniş aile villalarını tercih edebilirsiniz. Balayınız için Patara tatili düşünüyorsanız balayı villaları sizlere özel hazırlanır.

 

            Gizliliğe önem veriyorsanız, muhafazakâr ailelere özel hazırlanan korunaklı villaları tercih edebilirsiniz. Gördüğünüz gibi tamamen sizlerin özel isteklerine göre hazırlanan villalarda otele vereceğiniz ücretten daha az bir ücrete konaklama sağlayabilirsiniz. Mutfağı bulunan villalarda kendi yemeklerinizi yaparak yemek ücretinden de kurtulabilirsiniz. Hayatınız boyunca unutamayacağınız bir tatil için Patara’yı mutlaka tercih etmelisiniz. Villa Kılavuzu’nun sunduğu bilgiler ışığında tercihinizi yapabilirsiniz.

Patara da Kiralık Villalar

Patara Kiralık Villa
Patara Kiralık Yazlık
Patara Villa Kiralama
Patara Kiralık Villada Tatil
Patara Muhafazakar Villa
Patara Havuzlu Villa
Hemen Paylaş
Hemen Ara!
WHATSAPP DESTEK
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Süreniz :
Konaklama Tutarı :
Elektrik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan Ödeme
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış