Kiralık Villalar | Villa Kılavuzu Kiralık Villalar

 

Kiralık Villa Avantajları

 

            Kiralık villalar ile tatilinizin daha keyifli ve konforlu geçmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle, kiralık villalar sayesinde kendinize uygun villaları tercih ederek, ailenizle ya da arkadaşlarınızla keyif dolu tatil yapabilirsiniz. Bu açıdan, kiralık villalar kalabalık gruplara büyük avantaj sağlamaktadır. Özellikle, kendi bireysel alanınızda istediğiniz gibi tatilinizi geçirebilirsiniz. Villa içerisinde bulunan tüm donanımlar ve özellikler tatiliniz boyunca size ait olduğu için bu donanımlardan istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Ayrıca, villa kiralama hizmeti ile kendi evinizde gibi tatil yaparak, etrafta oluşan kalabalıktan ve gürültüden de uzak kalmış olursunuz. Villa kiralama hizmeti tamamen tatil yapacak olan kişilerin isteğine göre belirlenmektedir. Bu açıdan, çocuklu olan aileler çocukları için uygun kiralık yazlıklar da tercih edebilir. Kiralık villalar ile villanızın konum ve kapasitesini de kendinize göre belirleyerek kiralık villalar için rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz.

 

            Villa kiralama hizmetinin kişiye sağladığı en büyük avantajlardan birisi de kalabalık gruplarla tatil yapma imkanıdır. Her villa farklı büyüklükte olup, farklı kişi kapasitesine sahiptir. 15 kişiye kadar kapasiteye sahip olan kiralık villalar sayesinde ailecek tatilin keyfini çıkartabilirsiniz.

 

 Kiralık Villaların Özellikleri

 

            Kiralık yazlıklar donanım olarak farklı özelliklere sahip olduğu gibi balayı ya da muhafazakar villa olarak da çeşitlenmektedir. Her bütçeye uygun olarak bulunabilen kiralık villalar, tatil yapacak kişilere göre de farklı özelliklere sahip olmaktadır. Öncelikle, villanızın konumunu dilediğiniz gibi seçebilirsiniz. Deniz manzaralı villalar tatilciler tarafından daha çok tercih edildiği gibi havuzlu villalar da tatilcilerin keyif aldığı kiralık villa çeşitlerindendir.

 

            Villa kiralama hizmetlerinde villa içerisinde kişilerin ihtiyacını gören tüm özellikler mevcuttur. Ayrıca, daha lüks kiralık yazlıklar tercih eden kişiler için jakuzili ve havuzlu villalar da donanımlar arasındadır. Özellikle, çocuklu aileler için çocuk oyun alanlarının ve çocuk havuzlarının da bulunduğu villalarda kapasiteyi de kendinize göre belirleyebilirsiniz. Villa kiralama hizmetinde yatak ve banyo adedini, villa büyüklüğünü ve villaların merkeze yakın olma durumlarını da kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

 

            Kiralık yazlıklar donanım olarak da oldukça farklı özelliklere sahiptir. Villa içlerinde klima, televizyon, jakuzi, elbise dolabı, havuzlu villalarda şezlong, şemsiye, deniz havlusu, oturma grupları, duş, güneşlenme alanı bulunmaktadır. Mutfak kısmında ise mikro dalga fırın, tost makinesi, mutfak masası ve sandalyeler, buzdolabı, yemek takımları ve mutfakta ihtiyaç duyulan tüm özellikler yer almaktadır.

 

 Kiralık Villa Konum ve Fiyatları

 

            Villa kiralama hizmetleri için fiyatlar villa kapasitesine, donanıma ve merkeze yakınlık durumlarına bağlı olarak değişmektedir. Lüks ve ekonomik kiralık yazlıklar olarak değişen kiralık villalar sahip oldukları özellikler arttıkça, fiyat olarak da artış göstermektedir. Genellikle ekonomik villalar minimum 1500 Türk Lirasından başlarken 1500 ile 5000 Türk Lirası arasında değişmektedir. Lüks villalar ise genellikle 5000 ile 25000 Türk Lirası arasında değişmektedir.

 Villa kiralama hizmetinde istediğiniz konumu da tercih edebilirsiniz. Kaş, Antalya ve Kalkan gibi konumlarda bulunan kiralık yazlıklar konum açısından da fiyatlara etki etmektedir. Ayrıca, kapasite yönünden geniş alana ve özel donanıma sahip olan kiralık yazlıklar genel olarak haftalık olarak kiralanmaktadır.

Hemen Paylaş
Hemen Ara!
WHATSAPP DESTEK
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Süreniz :
Konaklama Tutarı :
Elektrik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan Ödeme
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış