Fethiye Kiralık Villa Tatili | Villa Kılavuzu Fethiye Kiralık Villa Tatili

Fethiye'nin Doğasını Ve Denizini Villa Tatili İle Yaşayın

 

            Türkiye’nin efsanevi tatil bölgelerinden biri olan Fethiye, Muğla’ya bağlı olan bir Batı Akdeniz ilçesidir. Güneydoğusunda Antalya bulunan ilçenin kuzeybatısında Dalaman bulunmaktadır. Bu nedenle Fethiye hakkında tatil cenneti bir bölge tabiri kullanılmaktadır. Akdeniz ile Ege Bölgelerinin tam sınırında bulunan ilçede irili ufaklı birçok koy bulunmaktadır.

 

            Tipik bir Akdeniz iklimi görülen ilçede yılın büyük bir bölümü sıcak geçmektedir. Bu sayede her mevsim dilediğiniz gibi bir tatil yapabilirsiniz. Özellikle Fethiye hakkında yapılan yorumlara baktığınızda doğal güzellikleri ön plandadır. Türkiye’nin önde gelen turizm ilçelerinden olan Fethiye’de tarihi güzellikleri de görebilirsiniz.

 

 Fethiye’de Huzurlu ve Keyifli Tatil Fırsatları

 

            Son dönemlerde Fethiye hakkında söylenenler buranın ne kadar çok tercih edildiğini göstermektedir. Türkiye’nin en fazla turist ağırlayan ilçesine yerli turistler kadar yabancı turistlerin de ilgi gösterdiğini görüyoruz. Fethiye’nin hemen karşı tarafında dünyaca ünlü Şövalye Adası bulunmaktadır. Bu ilçede tatil planlarınızı düzenlediğiniz zaman bu adanın da güzelliğini görme şansı elde edebilirsiniz. Fethiye yalnızca tarihi güzellikleri ile ünlü değildir. Bunun yanında doğası ile de ziyaretçilerini kendine âşık eder.

 

            Fethiye’de tatil yapmanın avantajlarından biri de Saklıkent, Ölüdeniz, Dalyan, Göcek ve Patara gibi meşhur tatil beldelerine günübirlik ziyaretler yapabilmenizdir. Bir körfez üzerinde yer alan ilçede çok sayıda koylar bulunmaktadır. İlçede yer alan küçük limanlarda yer alan tekneler ile bu koylara düzenlenen turlara katılabilirsiniz.

 

            Tatil denilince ilk akla gelen turizm merkezlerinden olan Fethiye’de bembeyaz kumsal manzarası ile beraber yemyeşil doğaya hayran kalacaksınız. Tarihi geçmişi çok uzun senelere dayanan Fethiye’de tatil yapmanın en güzel yanlarından biri de villa tatilinin popüler olmasıdır.

 

 Villa Tatil Seçenekleri İle Fethiye’de Unutamayacağınız Bir Tatil Deneyimi Yaşayın

 

            Tatil planları yapılırken ilk olarak konaklama seçenekleri incelenir. Hem konforlu hem de ekonomik konaklama fırsatı arayan tatilcilerin son dönemlerdeki popüler tercihlerinden olan villa tatili ile bütün yorgunluğunuzu huzur dolu ortamda atabileceksiniz. Sizlerde kiralık villa tatili yapmanın ayrıcalıklarının farkına varmak istiyorsanız, Fethiye’de sunulan villa seçeneklerini mutlaka incelemelisiniz. Yeni evlendiniz ve balayı keyfini en iyi şekilde yaşamak mı istiyorsunuz? O halde Fethiye balayı villaları tam size göre.

 

            Balayı villaları iki kişiliktir ve konforunuz için her ayrıntı düşünülmüştür. Villada konforlu bir oda ve lüks eşyalar ile döşenen bir salon bulunmaktadır. Eğer gizliliğe önem veriyorsanız, villanın havuz terası perdeleme yöntemi ile kapatılmaktadır. Bu sayede muhafazakâr tatilin keyfini çıkarabilir ve havuz bölümünde istediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Sezon boyunca kiralayabileceğiniz villalar arasında geniş ailelere uygun tasarlanan villalar da bulunmaktadır. Her türlü ihtiyacınıza uygun olarak hazırlanan villalar arasında havuzu ısıtmalı, muhafazakâr, balayı ve geniş gruplara özel seçenekler bulunmaktadır.

 

            Hem Yaz hem de Kış aylarında kiralayabileceğiniz villaları günlük, haftalık ve aylık olarak kiralayabilirsiniz. Villa tatili otel tatillerine göre çok daha ekonomiktir. Otelde ödediğiniz ekstra ücretleri villa tatilinde ödemezsiniz. Aileniz ve sevdikleriniz ile beraber keyifli bir tatilin en özel fırsatlarını sunan Fethiye villaları muhteşem bir doğa ve deniz manzarası izletmektedir. Odanızda bulunan balkon ya da terastan günün ilk ışıklarını ve gün batımını kesintisiz deniz manzarasında izleyebilirsiniz.

 

            İlçenin havası her mevsimde tatil yapmaya elverişlidir. Kış mevsiminde de tatil yapmanızı sağlayan havuzu ısıtmalı villalarda Kış tatilinin de keyfini sürebilirsiniz. Villa Kılavuzu tarafından sizlere özel hazırlanmış olan villa seçeneklerini mutlaka inceleyin ve ondan sonra konaklama tercihinize karar verin. Yılın bütün yorgunluğunu atarak huzur bulabileceğiniz Fethiye tatiliniz için ekonomik ve bir o kadar da konforlu villa tatilini mutlaka deneyin.

Kiralık villa

kiralık yazlık

villa kiralama

muhafazakar villa

balayı villası

balayı tatili

korunaklı villa

 

Hemen Paylaş
Hemen Ara!
WHATSAPP DESTEK
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Süreniz :
Konaklama Tutarı :
Elektrik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan Ödeme
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış