Dalış Sporlar ve Villa Tatili | Villa Kılavuzu Dalış Sporları ve Villa Tatili

Dalış Sporları Ve Villa Kiralama

 

            Deniz sporları, özellikle tatil beldelerinde en çok merak edilen ve takip edilen spor dalıdır. Bu spor dalı ülkemizde son on yılda büyük bir ilgi görmüştür. Elli bin kayıtlı tek yıldızlı sporcu bulunmaktadır. Uzman kategorisinde ise 11 sporcu bulunmaktadır. Dalış hakkında gerekli deneyime sahip bu sporcular, yaz sezonunda müsabakalara katılmaktadır.

 

            Ege’de ve Akdeniz’de scuba adı verilen deniz sporu gerçekleştirilmektedir. 1980 yılında kurulan dalış federasyonu ile bu spor son zamanlarda ilgi görmeye başlamıştır. Federasyondan onaylı belge ve hoca nezaretinde yapılan dalışlarda, sporcu güvenliği ön planda tutulmaktadır. Kaş, Bodrum, Fethiye, Ayvalık, Kalkan, Tekirova, Sivriada, Gökova, Datça, Saros ve Sivriada gibi bir çok dalış hakkında spor organizasyonu düzenlenen mekan bulunmaktadır.

 

            Profesyonel ve etkili yöntemlerle gerçekleştirilen bu sporda, avlanma yasağı olan bölgeler tercih edilmektedir. Deniz kirliliği gibi konularda sorun teşkil etmeyen bu noktalarda, dünya kategorisinde birçok deniz sporu icra edilmektedir. Bu spor, turistlerinde ilgisini çekmektedir. Kiralık villa seçeneklerimiz, deniz sporlarına yakın yerlerde imar edilmiştir.

 

 Akdeniz'de Tatil Sizi Bekliyor

 

            Tatil denildiği zaman, Akdeniz akla gelir. Ege ve Marmara’ya göre daha fazla tatil mekanına sahip Akdeniz, su sporlarının dünyaca ünlü merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır. Antik kent kalıntıları ve bir çok tarihi kalıntı ile turistlerin en çok tercih ettiği mekanlar Akdeniz bölgesindedir. Rüya gibi birçok turistik bölge, tatil için en çok tercih edilen mekanlar haline gelmiştir. Kiralık villa kategorisindeki mükemmel mekanlarımız, size rüya gibi bölgelerde tatil yapma imkanı sunmaktadır.

 

            Jakuzi, çift banyo, çift tuvalet, ısınan havuzlar, çocuklara özel havuzlar, engelliler için özel seçenekler, düğünden sonra, unutulmaz bir balayı geçirmek isteyenler için balayı seçenekleri, villa kategorimizin özellikleri içerisinde yer almaktadır. Tatil için en güzel seçenekleri sizler için bir araya getiren konunun uzmanı firmamızla, deniz, dağlar ve ormanlar ayaklarınızın altına serilmektedir.

 

            Masmavi gökyüzü, gökyüzünü yansıtan masmavi deniz, insan ruhunu dinlendiren deniz dalgaları, ormanın mis gibi kokusu, dağların nefesi açan oksijeni, kiralık villalar kategorisinde değerlendirdiğimiz mekanlarımızla bütünlük oluşturmaktadır. Dalış hakkında gerçekleştirilen spor seçeneklerini, antik şehir gezilerini ve diğer sosyal faaliyet seçeneklerini, kiralık villa hizmetlerimizde bulabilirsiniz. Rüya gibi manzarasıyla, unutulmaz bir tatil yaşamak isteyenler için, özel olarak hazırlanan kiralık villalarımızla, huzurlu bir tatil sizleri bekliyor.

 

 Lüks ve Görkemli Bir Tatil

 

            Yüzme keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için, sınırsız havuz imkanını size sunan lüks villalarımız, ışıklandırma seçenekleriyle akşam vakitlerinde havuzda yüzme imkanı sunmaktadır. Bahçedeki kamelya, güneşlenme bölümleri, barbekü ve diğer seçenekler, en iyi tatili yaşamanız için tasarlanmıştır. Tatil hizmetleri kategorisinde istediğiniz kaliteli hizmet anlayışını bir araya getiren villalarımızda, eşyalar lüks villa tasarımıyla uyumludur.

 

            Son model olan eşya seçenekleri, huzurlu ve mutlu bir tatil geçirmeniz için özel tercih edilmiştir. Tv, uydu ve internet gibi bütün olanaklar, kiralık tatil seçeneklerimizin en önemli unsurları içerisinde yer almaktadır. Tatil merkezlerine yakın olan ve otomobille rahatlıkla ulaşılabilen villalarımız, sosyal kategorideki ihtiyaçlara yakındır. Yaratılış özellikleri bakımından harikulade olan ve hiç bir yerde göremeyeceğiniz manzara seçenekleri, villalarımızın genel özelliğini meydana getirmektedir.

 

            Kış aylarına özel indirimler ve sezon dışı özel avantaj seçenekleri, uygun fiyat kategorisinde tatil yapmak isteyenler için imkan sağlamaktadır. Günlük kiralama seçenekleriyle, hafta sonu tatil yapmak isteyenler için, uygun fiyat seçeneklerine sahip kiralık villalarımız mevcuttur. Tatil için en güzel mekanlarda, en güzel manzara seçeneklerine sahip bölgelerde, istediğiniz kiralama seçenekleriyle sizleri bekliyor. Stresli bir kıştan sonra, iyi bir tatil sizi rahatlatacaktır.

Dalış Sporları ve Villa Kiralama

Dalış Sporları Hakkında
Dalış Sporları ve Villa Tatili

 

Hemen Paylaş
Hemen Ara!
WHATSAPP DESTEK
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Süreniz :
Konaklama Tutarı :
Elektrik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan Ödeme
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış